Intressen!

SPORT: Att röra på sig är viktigt för mig. Om jag inte tränar regelbundet blir jag väldigt  rastlös, slö och uttråkad. Jag har alltid sysslat med någon form av sport, allt från bandy och fotboll till aerobics och klättring. Numera håller jag igång med joggning och spinning. Ett annat sportintresse är dykning och på vintern är det snowboard som gäller.

NATUR: Jag älskar att vara ute i naturen på alla sätt och vis. Plocka svamp eller bär i skogen, vandra i fjällen, åka båt i Sörfjärden (sommarstugan). Vattnet är mitt favoritelement vare sig det gäller surfande bland vågorna i Australien, vattenskidåkning, snabba dopp i 15-gradigt Sörfjärdsvatten eller bara utsikten över det oändliga havet!

RESOR: Mitt intresse för resor började kanske redan när jag lyssnade på min familjs berättelser om hur det var att bo utomlands i Singapore och Chile, eller kanske när jag själv kom dit och fick uppleva det jag tidigare bara hört talas om. När jag under läsåret 96/97 for till Australien som utbytesstudent väcktes reslustan verkligen till liv! Här upplevde jag en helt annan kultur och sätt att leva. Det var så ineressant att upptäcka alla olikheter mot hemma och träffa människor med en annan syn på livet. Jag lärde mig så mycket om detta underbara land och dess öppna människor, men kanske desto mer lärde jag känna mig själv och Sverige. Australien gav mig så underbara minnen att jag efter studenten for tillbaka för att hälsa på mina värdföräldrar och kompisar. I tre månader bodde jag återigen i surfparadiset Noosa med stranden och havet ett par hundra meter från där jag bodde. Jag reste även upp längst kusten där jag campade på sandön Fraser Island och tog dykcertifikat bland korrallerna och fiskarna i det stora barriärrevet.
 


Tillbaka