Min framtid!

När jag skriver detta befinner jag mig i Tyskland. Här bor jag tillsammans med min bror Peter, Maria och lilla Erika. Jag läser tyska (planerar att tenta upp gumnasiebetyget) och tar hand om Erika på dagarna när Maria jobbar.
Jag åker tillbaka till Sverige och Karlstad i juni för att jobba under sommaren. Det blir 10 veckor på Noviant där jag bl.a. kommer ha hand om orderregestrering och transportbokningar.
Jag hoppas att jag kommer in på biomedicinsk utbildning till hösten, så då bär det av till  Uppsala, Stockholm eller Linköping. Jag ser fram emot att ha en egen lägenhet (eller studentrum) och få rå om mig själv. Drömmen just nu är att ha ett ställe som är bara mitt! Jag längtar också efter ett studentliv med många kompisar och mycket kul! Självklart inkluderar studentlivet även en hel del studier vilket jag faktiskt också ser fram emot efter ett års "slappande". Mina framtidsplaner sträcker sig nog inte så mycket längre än så. Kanske klämmer jag in ett sabbatsår under studietiden för att resa runt i världen, eller så hoppas jag på att komma utomlands och studera en period under utbildningen.
Vad jag vill jobba med efter färdig utbildning vet jag inte än.
JAg hoppas däremot att jag kommer få möjligheten att jobba utomlands ett par år. Det finns inget mer spännande att lära känna en annan kultur och dess människor. Som turist hoppas jag också se stora delar av världen, att resa till platser man hört talas om, uppleva naturen och se hur människorna lever där.
Självklart innefattar mina framtidsplaner också familj och barn, men det känns så långt borta och jag har så mycket jag vill hinna med innan dess, så jag skriver inget mer om det.
 

Tillbaka